Over Jos

Trainer, Coach & Inspirator

Jos Dolstra is de oprichtster van Dolstra Dance Centre te IJsselstein en van het Body & Mind Language instituut. Daarnaast werkte zij ruim 15 jaar als choreografe voor televisie, theater en productpresentaties. Juist bij productpresentaties voor internationale merken leerde zij beweging in te zetten als middel om een boodschap over te brengen bij een bepaalde doelgroep. Na haar studies danstherapie, NLP en intuïtieve ontwikkeling, ging haar eigen belangstelling uit naar de diepere beweegredenen van de mens.

Jos Dolstra Training & Coaching

Jos Dolstra –
haar verhaal

Een burn-out zette een zoektocht naar heling in, welke de kiem legde voor de ontwikkeling van Body & Mind Language. Na het verschijnen van haar eerste boek “Body & Mind Language, De relatie tussen lichaamshouding en levenshouding”, ontwikkelde haar visie zich tot een geaccrediteerde en succesvolle coachopleiding. Uniek binnen de visie en de methode is het effectief samen laten komen van taal, houding en beweging. Jos zet met BML mensen en organisaties fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel in beweging.

Jos weet diepgang te verbinden met humor en een down-to-earth mentaliteit. Haar levenservaring, betrokkenheid en oprechte interesse in mensen maken haar een authentieke en charismatische trainer. Ruim 40 jaar ondernemerschap stelt Jos in staat om inzichten daadwerkelijk om te zetten in een nieuwe praktische beweging.