VAN BEWUST BEWEGEN NAAR BEWUST ZIJN

Beweging draagt onze diepste beweegreden in zich.

Auteur: Jos Dolstra

Jos heeft drie boeken gepubliceerd over de relatie tussen lichaams- en levenshouding en haar visie op coaching.
Zij geeft regelmatig lezingen over de relatie tussen persoonlijkheid en ziel, het inzetten van het lichaam bij coaching, minderwaardigheid en compensaties etc. De boeken kunnen worden besteld en toegezonden.

Van bewust bewegen naar bewust zijn - boek - Jos Dolstra

Over het boek Van bewust bewegen naar bewust zijn

Na het succes van het eerste boek “Body & Mind Language – de samenhang tussen onze levenshouding en lichaamshouding” en  het tweede boek “Coachen Met Body & Mind Language”, waarin zij haar visie op coaching toelicht, komt Jos Dolstra met haar derde boek.

In dit boek beschrijft Jos aspecten van BML coaching, aangevuld met inspirerende interventies. De samenwerking tussen gesproken taal en lichaamstaal en het gebruik van houding en beweging tijdens coaching wordt beschreven. De verschillende vormen van pijn (fysiek, emotioneel en spiritueel) worden uitgebreid toegelicht en voorzien van effectieve interventies die direct ingezet kunnen worden binnen coaching. Het hoofdstuk over de relatie tussen persoonlijkheid (drijfveren) en ziel (beweegredenen) beschrijft het conflict tussen aangeleerde normen en onze zielswaarden. Jos gelooft niet in het aanleren van “kunstjes” , maakbaarheid en “de stappen naar succes”

Voor Jos is verlichting nooit het ontkennen van de modder, maar juist het licht durven laten schijnen op je duisternis. Het boek biedt een professionalisering voor hen die met mensen werken, coachen en/of trainen.

BESTEL HET BOEK

Bestel Van bewust bewegen naar bewust zijn

Boek: € 24,95 (incl. 9% btw)
Verzendkosten: €4,95
Totale kosten: €29,90 euro

Vul onderstaand formulier in om uw bestelling rond te maken.

  • Vink het vakje aan

Over de auteur.

Jos Dolstra - auteur Body & Mind Language

Body & mind language is een effectieve coachprofessionalisering, waarbij houding, beweging en gesproken taal samen leiden tot het verkrijgen van informatie.

In haar eerste boek beschrijft Jos de relatie tussen onze vorming en de manier waarop ons lichaam zich toont en beweegt. In haar tweede boek gaat zij dieper in op het inzetten van de methode tijdens coaching.

Jos gaat ervan uit dat in beweging de diepste beweegredenen van een mens getoond worden. In de visie van Jos reikt de coach of trainer een speelveld aan waarbij de client of het team wordt gefaciliteerd door middel van interventies de ruimte te krijgen te verkennen en te verbreden.

Jos Dolstra

De voorloper van Van bewust bewegen naar bewust zijn

Coachen met Body & Mind Language

Beweging draagt onze diepste beweegredenen in zich 

Auteur: Jos Dolstra

Na het succes van het eerste boek “Body & Mind Language – de samenhang tussen onze levenshouding en lichaamshouding” kwam Jos Dolstra met haar tweede boek, waarin zij haar visie op coaching toelicht.