Body & Mind Language

De relatie tussen lichaamstaal, lichaamshouding en levenshouding.

Auteur: Jos Dolstra

Jos heeft drie boeken gepubliceerd over de relatie tussen lichaams- en levenshouding en haar visie op coaching.

Zij geeft regelmatig lezingen over de relatie tussen persoonlijkheid en ziel, het inzetten van het lichaam bij coaching, minderwaardigheid en compensaties etc. De boeken kunnen worden besteld en toegezonden.

Jos Dolstra - Body & Mind Language boek

Over het boek Body & Mind Language

Het eerste boek Body & Mind Language van Jos Dolstra vertelt op toegankelijke wijze over de connectie tussen de manier waarop we door het leven zijn gevormd (levenshouding) en de manier waarop dit terug te zien en ervaren is in ons lichaam (lichaamshouding).

Jos Dolstra - Body & Mind Language voorzijde boek
Jos Dolstra - Body & Mind Language achterzijde boek

Onze lichaamshouding laat zien hoe we in het leven staan en vanuit welke overlevingsstrategie en verdedigingshouding we het leven tegemoet treden. Een verandering in onze lichaamshouding kan een verschuiving in denken en voelen teweeg brengen. Deze verschuiving kan leiden tot meer bewegingsruimte, een ruimere kijk op onszelf en de wereld en het losser komen van beperkende gedachtes, gevoelens en gedrag. Het boek is verrijkt met een rijk scala aan handvatten en oefeningen die direct toepasbaar zijn.

BESTEL HET BOEK

Bestel Body & Mind Language

Boek: € 24,95 (incl. 9% btw)
Verzendkosten: €4,95
Totale kosten: €29,90 euro

Vul onderstaand formulier in om uw bestelling rond te maken.

  • Vink het vakje aan

Over de auteur.

Jos Dolstra - auteur Body & Mind Language

Body & mind language is een effectieve coachprofessionalisering, waarbij houding, beweging en gesproken taal samen leiden tot het verkrijgen van informatie.

In haar eerste boek beschrijft Jos de relatie tussen onze vorming en de manier waarop ons lichaam zich toont en beweegt. In haar tweede boek gaat zij dieper in op het inzetten van de methode tijdens coaching.

Jos gaat ervan uit dat in beweging de diepste beweegredenen van een mens getoond worden. In de visie van Jos reikt de coach of trainer een speelveld aan waarbij de client of het team wordt gefaciliteerd door middel van interventies de ruimte te krijgen te verkennen en te verbreden.

Jos Dolstra

De opvolger van Body & Mind Language

Coachen met Body & Mind Language

Beweging draagt onze diepste beweegreden in zich

Auteur: Jos Dolstra

Na het succes van het eerste boek “Body & Mind Language – de samenhang tussen onze levenshouding en lichaamshouding” heeft Jos Dolstra haar tweede boek uitgegeven, waarin zij haar visie op coaching toelicht.